PRODUCTEN IN DE PRAKTIJK

 

Onderaan de pagina vindt u de prijslijst, en hier vindt u de producten die ik gebruik in de praktijk. Met zorg heb ik de verschillende producten uitgekozen, in de hoop dat u ervan zult genieten. De producten kunt U ook voor thuisgebruik bestellen. Dit kunt u doen via het contactformulier of tijdens een bezoek aan de voetenpraktijk. Alle producten zijn uitgebreid getest en goedgekeurd voor professioneel gebruik.

VOOR DAGELIJKSE VERZORGING VAN DE VOETEN:

Producten van DIMANCHE (met ureum), of van SÜDA (met kamille). Traditionele crèmes bevatten oliën en paraffine-achtige stoffen die de huid en poriën afgesluiten, dit vindt u echter niet in de Ureumline van Dimanche. In de crèmes van Dimanche zit ureum (5, 10 of 15%) wat het vochtgehalte in de huid normaliseerd en de vorming van een droge (en kwetsbare) huid voorkomt. De SÜDA crème geeft rust aan de huid dmv de aanwezige kamille.


           VOOR EEN 'ZOMERBOOST' VOOR DE VOETEN

Een 'zomerboost' of reparatie van (een) teennagel(s) kan met LCN FRENCH PEDICURE of met SHELLAC VAN CND. Deze beiden gelen worden met een UV-lamp uitgehard, en blijven echt lang en mooi aanwezig op uw nagels. Het enige nadeel is dat het wat extra tijd vergt om het te verwijderen. De traditionele nagellak is er ook van het merk CND: VINYLUX, met ingebouwde base-coat zodat het sneller is opgebracht.      Prijslijst

Basis pedicure behandeling

€ 37,00


Complete verzorging nagels en omgeving, verwijderen overtollig eelt en likdoorns, behandeling kloven of ingroeiende nagel of schimmelnagel, voeten incremen, advies ter voorkomen schimmelinfecties

Nagelreparatie

€ 15,00


Met verschillende soorten gelen kan nagelreparatie gedaan worden. Het resultaat is vnl in de zomer een welkome cosmetische aanvulling, zowel voor een ‘natural look’ als voor een frisse kleur

Nagelbeugel

€ 20,00


Nagelbeugels kunnen variëren in sterkte (kunstof of metaal of combinatie), of in grootte omdat het toepasbaar moet zijn voor een kleine of grote teen. Hierdoor varieert de prijs tussen 15 en 20€.

Orthese

€ 15,00


Een orthese is een hulpstukje dat direct op uw voet gemaakt wordt, en u draagt het tussen, om of over uw teen. Voor een hamerteen of terugkerende likdoorn kan dit de oplossing zijn (15-25€).

Kleine behandeling

€ 20,00


b.v. likdoorn verwijderen of ingroeiende nagel behandelen

Aanvullende voetmassage na pedicurebehandeling

€ 10,00


Deze massage duurt 15 minuten

Voetreflex massage

€ 37,00


Voetreflexmassage helpt voor ontspanning van het lichaam en om blokkades op te heffen, en bevordert hiermee de energiedoorstroming en de doorbloeding. Met als resultaat: een algemeen welbevinden!

Ter verfraaiing van uw voetnagels 1

€ 22,50


CND vinylux: een nagellak waarbij de colar coat een ingebouwde base coat heeft en een kortere droogtijd dan traditionele nagellakken. De top coat gaat vergeling van de color coat tegen en beschermt.

Ter verfraaiing van uw voetnagels 2

€ 30,00


CND Shellac: Het is niet nodig de nagel op te ruwen voor het aanbrengen van de gel. CND Shellac wordt met een UV lamp uitgehard en zorgt voor ruim 3 weken voor een schitterend hoogglans resultaat

Ter verfraaing van uw voetnagels 3

€ 35,00


French pedicure: LCN Wilde Pedique wordt hiervoor gebruikt, niet alleen voor verfraaiing van de voetnagels, maar ook heel geschikt voor reparatie en correctie van de nagel(s)

Ik kom ook bij u thuis!


Mocht u wat minder mobiel zijn en het lastig vinden om naar mijn praktijk te komen, kan ik bij u langskomen ! Het extra tarief dat ik daarvoor reken is afhankelijk van de afstand (5 tot 10€)